`Kadın Dostu İşletme`
Online Hizmetler

`Kadın Dostu İşletme`

 

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Antalya İl Eylem Planı kapsamında kadın girişimcilere destek veren ve istihdam sağlayan işverenlere 'Kadın Dostu İşletme' plaketi verildi.

Antalya Sosyal Güvenlik (SGK) İl Müdürlüğü ile Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen tören, SGK İl Müdürlüğü'nde yapıldı.

6cf9fb1baa541ca5e6603c96e428b5fd.jpg

Kadın Dostu İşletme Plaket Töreninde Antalya Valisi Ersin Yazıcı, SGK Antalya İl Müdürü Beyazıt Ablay, İşkur İl Müdür Yardımcısı Mustafa Akgül ile grup CEO'muz Dr. G. Fatih Çaylak, İnsan Kaynakları Direktörümüz Zerrin Atasayar, Hemşirelik Hizmetleri Direktörümüz Hülya Konak, Marka ve İletişim Direktörümüz Ömer Veysel Oto ve Kadın Dostu İşletme Yöneticileri SGK Antalya İl Müdürlüğünde bir araya geldi.
 

3410da90dde6d3ebf1260ec3c376e741.jpg

Antalya İşkur İl Müdür Yardımcısı Mustafa Akgül, Kadın Dostu İşletme plaketini Anatolia Hospital Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Dr. G. Fatih Çaylak&rsquoa, İnsan Kaynakları Direktörümüz Zerrin Atasayar ve Hemşirelik Hizmetleri Direktörümüz Hülya Konak'a takdim etti.


Anatolia Hospital olarak Kadın Dostu İşletme Plaketini almaktan gurur duyuyoruz. Şehrin sağlık markası olarak 29 yıldır Antalya Bölgesi'nde Kemer'den Alanya'ya kadar 7 şubemizle, ülkemiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam edeceğiz.
 


Diğer Haberler

15 Ocak 2024

2. Tıp Bayramı Resim Yarışması Ödül Töreni

2. Tıp Bayramı Cumhuriyetimizin 100. Yılı Temalı Resim Yarışması Ödül Töreni 11 Mayıs Perşembe günü, Anatolia Hospital Yönetim Kurulu Başkanı...

28 Şubat 2024

Ana Sponsoru Olduğumuz Runtalya’nın Basın Toplantısı Gerçekleşti

Ana sponsoru olduğumuz Runtalya’nın basın toplantısı Hotel Su’da gerçekleşti. Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Turset Project Genel Müdürü Özgür Emeklioğlu, Anatolia Hospital İcra Kurulu Üyesi Dr. Terkan Demir katıldı.

14 Mart 2024

14 Mart Tıp Bayramı 3. Resim Yarışması Sonuçları Açıklandı

“Beyaz Önlüklü Kahramanlar” temasıyla yola çıktığımız 14 Mart Tıp Bayramı 3. Resim Yarışması’nda ilk üçe girerek ödül almaya hak...